Szolgáltatásaink

Bízza ránk a piszkos munkát!

Clean Wix
Clean Wix

Ipar és csarnok takarítás

Gyárak, üzemek takarítása és tisztítása

Clean Wix

Audit előtti takarítás

Gazdaságos és rugalmas megoldás

Clean Wix

Iroda és szociális helység takarítása

Napi rendszeres és kiszámítható

Megbízható

Ipari és csarnok takarítás

Tiszta környezet

Biztonság

Hatékony termelés

Ipari és csarnok takarítás
Ipari és csarnok takarítás
Ipari és csarnok takarítás

Az ipari csarnokok professzionális és rendszeres takarítása lehetővé teszi, hogy friss, egészséges munkakörnyezetet teremtsen kollégái számára, és megóvja a különböző gépek, berendezések állagát.

Amit mi vállalunk! Gyárak, üzemek takarítása és tisztítása. Járófelületek gépi alaptisztítása, védő réteg kialakítása. Üzemhez tartozó szociális helységek napi tisztítása, fertőtlenítése

Precíz

Iroda Takarítás

Kiszámíthatóság

Megbízhatóság

Rendszeresség

Iroda takarítás
Iroda takarítás
Iroda takarítás

Ha megbízza cégünket irodáinak takarításával, garantáljuk, a szakszerűséget, a korszerű technológiát és tisztító-szereket. Az elvégzendő feladatokról ütemterv készül, miután feltérképeztük a takarítandó helyiségeket. Amit mi vállalunk!

Irodák és hozzátartozó szociális helységek napi rendszeres takarítása. Nagy figyelmet fordítunk dolgozóink tiszta és ápolt külső megjelenésére is. Napi iroda takarítás esetén figyelembe vesszük az iroda nyitva tartását. Nagytakarítás: kiegészítő szolgáltatás, megrendelés szerint

Pontos

Gépsor, gyártó eszközsor takarítás

Precíz

Alapos

Stabil

Clean Wix
Gépsor Gyártósor takarítás
Gépsor Gyártósor takarítás

Az ipari csarnok takarításakor nincsenek lehetetlenek, kollégáink a legmakacsabb szennyeződésekkel, foltokkal is megbirkóznak, így egy hatósági ellenőrzés sem okozhat problémát, hiszen a vizsgálók egy makulátlanul tiszta helyre fognak érkezni.

Amit mi vállalunk! Ipari gépek, gépsorok, gyártó eszközök teljeskörű takarítását, karbantartását!

Ön végezze a munkáját, mi gondoskodunk a tisztaságról!

Kiszámítható

Audit előtti nagytakarítás

Gyorsan

Alaposan

Minőségi munkát

Audit előtti takarítás
Audit előtti takarítás

A terület nagyságának függvényében nagy apparátussal, felszereltséggel, ha kell gépekkel tudunk rendelkezésre állni. Nagy munka esetén helyszíni szemlével felmérjük a létszám és felszerelés igényét.

Amit mi vállalunk! Gazdaságos és rugalmas megoldást kínálunk minden tisztítási feladathoz a gyártóüzemben és annak környékén. Alaposan és körültekintően, a gyártási műveletek megzavarása nélkül takarítjuk ki a létesítményeket, beleértve az irodákat, szociális- és mellékhelyiségeket… Mindent, ami az adott területen található!

Bízza Ránk a piszkos munkát!

14 + 15 =

Social

Clean Wix